Det här ska FSL göra under 2022 - ta en titt på vår verksamhetsplan

Ett nytt verksamhetsår är i full gång och trots ett utmanande pandemiläge finns det en hel del vi kan, vill och tänker göra.  Kom ihåg, en plan kan alltid justeras, hör av dig till din förening eller till FSL:s kansli om du har idéer. 


Under våren sätter vi extra mycket krut på förhandlingarna om nya kollektivavtal. På vår webbplats och via mejl informerar vi om hur förhandlingarna framskrider. Följ avtalsrundan också på sociala medier och diskutera gärna med oss och andra! #avtal2022

Intressebevakningen med särskilt fokus på coronapandemin fortsätter naturligtvis. Din lokala förtroendeman och lärarförening är expert på ditt område, tveka inte att ta kontakt!

I år delar vi ut mer pengar än någonsin i form av föreningsbidrag, framför allt för verksamhet som stärker medlemmarnas arbetsvälbefinnande. Vi uppmanar alla föreningar att tänka nytt och kreativt!

Vi ska bli ett hållbarare förbund och det ska synas i allt vi gör och alla beslut vi tar. Vi utvecklar en hållbarhetspolicy under 2022.

Vill du ta del av en detaljerad plan för vår verksamhet i år, kolla in vår verksamhetsplan för 2022: pdf Verksamhetsplan 2022