Kursanmälningar

Anmäl dig till våra aktuella kurser! Kursanmälan gör du i medlemsintran (logga in med bankkoder). Välkommen med! 

  

Föreningskurs 8-9.2, Tammerfors

 

 

Tredje klass 24-25.3 Tammerfors

Tredje klass är en kurs för dig som jobbat ungefär 20 år eller mera. På programmet står bland annat smågruppsdiskussioner om yrkesvardagen, information om pensioner, ledigheter och att jobba deltid, samt föreläsning av en extern gäst. Vi erbjuder också trevlig samvaro med lärarkolleger från hela Svenskfinland, övernattning och måltider. Har du frågor om kursenkontakta Jens Mattfolk, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tfn: 020 749 54 70. Anmäl dig redan nu via FSL:s medlemsintra!

 

Förtroendemannakurs 12-13.4, Tammerfors

  

Om våra kurser

Du vet väl att FSL:s kurser är gratis för våra medlemmar? Vi står för resekostnader, hotellövernattningar och eventuellt lönebortfall för tjänstledighet. Inkvartering sker i dubbelrum men mot en extra kostnad kan du boka ett helt eget rum om du vill.

Med anledning av coronapandemin strävar vi efter att boka extra stora konferensrum för våra kurser och möten så att det ska gå att hålla avstånd. Vi följer naturligtvis aktivt med läget och myndigheternas rekommendationer. Här kan du läsa om Scandic:s åtgärder för att garantera en trygg vistelse.

Välkommen!