Kursanmälningar

Anmäl dig till rektorskurs den 29-30 mars!

Du kan anmäla dig till vårens rektorskurs i Tammerfors antingen genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår elektroniska blankett:

https://www.koodata.net/fsl/ 

Sista anmälningsdag är den 15 mars.

 

Om programmet på Rektorskursen

Under kursen diskuterar vi bland annarrektorers arbetstid och går igenom aktuella rättsfall och ansvarsfrågor. Under kursen får du också ta del av den mentala tränaren, coachen och föreläsaren Christoph Treiers tankar kring ledarskap. Kursen är för både tjänsterektorer och icke tjänsterektorer. Kursen är för både tjänsterektorer och icke tjänsterektorer.

Frågor om kursens innehåll kan riktas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Anmäl dig till FM-kurs den 3-4 april!

Du kan anmäla dig till vårens FM-kurs i Tammerfors antingen genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via vår elektroniska blankett:

https://www.koodata.net/fsl/ 

Sista anmälningsdag är den 15 mars.

 

Om programmet på FM-kursen

Kursen är en fortsättningskurs där vi informerar om och diskuterar aktuella avtalsfrågor. Vi kommer att bland annat diskutera avtalsförändringar, lokala justeringspotter, förtroendemannaval och arbetstidsförsök. Vi kommer dessutomr att arbeta med praktiska övningar så det är önskvärt att du tar med avtal och/eller dator/läsplatta för att kunna leta efter information.

Har du frågor du vill att vi ska behandla under kursen kan du meddela dem via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som också i övrigt svarar på frågor gällande kursen och tjänsteledigheter.

 

Om våra kurser

Du vet väl att FSL:s kurser är gratis för våra medlemmar? Vi står för resekostnader, hotellövernattningar och eventuellt lönebortfall för tjänstledighet.  Inkvartering sker i dubbelrum men mot en extra kostnad kan du boka ett helt eget rum om du vill.

 

Välkommen!