Kursanmälningar

Anmäl dig till kursen Andra Klass

Alla våra kurser och möten är för tillfället inhiberade på grund av coronasmittan. Vi informerar så fort vi vet mera om när de kan hållas! Vi är i kontakt med de som redan anmält sig till kursen "Andra klass".  

Andra Klass går av stapeln den 17-18 april på Scandic Koskipuisto i Tammerfors. Kursen riktar sig till dig med en arbetserfarenhet på ungefär 5-20 år.

Temat för kursen är Välmående i arbetet och som deltagare får du ta del av föreläsningar och diskussioner om lärararbetet idag, samt om lön och arbetstid.

Först till kvarn gäller!

 

Anmäl dig via vår elektroniska blankett eller genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du frågor om själva innehållet på kursen kan du kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

 

Anmäl dig till kursen senast den 30 mars! Det finns totalt 30 platser på kursen så det lönar sig att vara ute i god tid eftersom först-till-kvarn-principen gäller.

 

Om våra kurser

Du vet väl att FSL:s kurser är gratis för våra medlemmar? Vi står för resekostnader, hotellövernattningar och eventuellt lönebortfall för tjänstledighet.  Inkvartering sker i dubbelrum men mot en extra kostnad kan du boka ett helt eget rum om du vill.

 

Välkommen!