Om fsl.fi

FSL:s webbsida består av en öppen del och en medlesintra (bakom inloggning). Välkommen!

 

Vårt offentliga material kommer du åt via huvudmenyn i övre kanten. 

Som FSL-medlem kan du logga in till medlemsintran där du kan kontrollera dina medlemsuppgifter, spara ditt medlemskort elektroniskt, ta del av medlemsrabatter och annat. Via medlemsintran kommer även våra förtroendevalda åt mappar med mötesdokument, information och dylik. 

På första sidan hittar du länkar till aktuellt material, kontaktuppgifter till våra lärarföreningar och en länk till vårt medlemsregister där du kan uppdatera adress och arbetstgivare till exempel. På första sidan kan du också följa med vår tidning Lärarens nyhetsflöde. 

Alla texter, bilder, publikationer och liknande är skyddade av upphovsrätt. Texten på FSL:s webbplats är fri att använda och sprida vidare, förutsatt att du anger Finlands svenska Lärarförbund som källa.

Ansvarig utgivare för webbplatsen är FSL:s förbundsordförande.

 

Vi jobbar vidare med sidan

Vi jobbar ständigt med att uppdatera innehållet på vår webbsida för att du ska hitta relevant information. Om det är något du saknar eller om du stöter på felaktigheter ber vi dig ta kontakt med FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström, mirjam.heir-lindstrom@fsl.fi.