Demonstrationen Förfallodag: Helsingfors lönehärva måste lösas nu!

Det är inte rätt att anställda vid Helsingfors stad varje lönedag måste vara osäkra på om deras löner kommer att komma in på kontot och om summan kommer att vara korrekt. Att be om ursäkt betalar varken räkningar eller matinköp. Fackförbunden OAJ och JHL uppmuntrar alla att delta i demonstrationen Förfallodag, som ordnas på Senatstorget i Helsingfors den 24 augusti klockan 16.

För många anställda vid Helsingfors stad har blivit lidande på grund av felen i lönebetalningen, och problemen har kvarstått alldeles för länge. Stadens beslutsfattare och systemleverantören Sarastia måste korrigera problemen omedelbart – förfallodagen är idag!

Kom med och visa ditt stöd!

Fackförbunden OAJ och JHL uppmuntrar alla att delta i demonstrationen Förfallodag, som ordnas på Senatstorget i Helsingfors den 24 augusti klockan 16.

Tillsammans framför vi våra hälsningar till stadsfullmäktigeledamöterna, som anländer till sitt möte på eftermiddagen klockan 18.

Utöver våra medlemmar välkomnar vi varmt alla som vill visa sitt stöd för Helsingfors stads anställda. Dela gärna inbjudan vidare!

Se mer information i Facebook-evenemanget eller via arrangörerna OAJ:s och JHL:s kommunikationskanaler.