Välkommen på virtuell gala fredagen den 9 april!

OAJ bjuder på virtuell gala med anledning av utmärkelsen "Årets utbildningspåverkare 2020" som tilldelades Finlands alla lärare tidigare i vår. Alla FSL-medlemmar får en inbjudan och länk till den virtuella galan per e-post idag. 

Utmärkelsen "Årets utbildningspåverkare 2020" gavs till Finlands alla lärare för de otroliga prestationer som gjorts under svåra förhållanden.

- De finländska lärarna tackas för att de också i exceptionella förhållanden har arbetat långsiktigt och gediget för lärande, bildning och kunskap på alla utbildningsnivåer. Det här är också i universell jämförelse en alldeles extraordinär bedrift, sade OAJ:s ordförande Olli Luukkainen.

Länk till den direktsända galan klockan 18.30-21.00 fredagen den 9 april 2021 har skickats till alla FSL-medlemmar per e-post. Kolla din skräppost, ibland landar våra mejl till medlemmarna där. Har du frågor kring inbjudan så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast klockan 15.00 fredagen den 9 april så hinner vi svara dig. 

På programmet (som går på finska):

Tilaisuuden avaus Jarkko Tamminen
Koulutusvaikuttajien palkitseminen
Puhe, OAJ pj. Olli Luukkainen
Tervehdys, pääministeri Sanna Marin
Tervehdys, SOOL ry.
Jarkko Tamminen ja OAJ:n valtuuston vpj. Ulla Kangasniemi
Stand-up, Jarkko Tamminen
Vesala
Lauri Tähkä & Revohka

Lauri Thk
Lauri Tähkä, foto: Ville Juurikkala