OAJ bjuder på lillajulfest – virtuell konsert och litteraturkväll för medlemmarna

Fredagen den 11 december klockan 19.00 har FSL:are möjlighet att njuta av en akustisk konsert med Maija Vilkkumaa och Erin. Det är OAJ och försäkringsbolaget Turva som bjuder på programmet. Onsdagen den 16 december klockan 18.00 ordnas en litteraturkväll med författarna Kari Hotakainen och Minna Lindgren, samtalet leds av journalisten Jenni Pääskysaari. Arrangörer för det här evenemanget är OAJ och förlagen Siltala och Teos.

Du som vill ta del av konserten och/eller litteraturkvällen kan skicka en anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (skriv "anmälan" som rubrik för mejlet) så sänder vi dig en länk till evenemanget. Konserten kan man titta på i efterhand fram till klockan 23.59 den 18 december. Litteraturkvällen finns tillgänglig till årets slut. Julfestevenemangen går på finska och arrangeras av OAJ. 

Missa inte dina andra medlemsförmåner nu i december!

Finlayson ger alla OAJ- och FSL-medlemmar 25% rabatt i nätbutiken (gäller inte ansiktsmasker). Rabatten är i kraft fram till 24.12.2020. Här kommer du till nätbutiken: https://www.finlayson.fi/
 
Nätbokhandeln Werner&Jarl erbjuder 40% rabatt på normalprissatta böcker fram till 31.12.2020: https://www.wernerjarl.fi/ 
 
Rabattkoderna hittar du på våra elektroniska medlemssidor under fliken "Övrigt". Har du inte bytt ditt lösenord efter att vi skärpt datasäkerheten, bör du göra det allra först, det tar bara några minuter!