Vi har skärpt datasäkerheten – uppdatera ditt lösenord till medlemssidorna och få en rabattkod till Finlayson

Vi vill uppmana alla FSL-medlemmar att ändra sitt lösenord till ett nytt och säkrare vid inloggning till våra elektroniska medlemssidor. När ni väl loggar in med det nya lösenordet hittar ni en ny flik, ”Övrigt”, där vi lagt in en rabattkod på 25 rabatt till Finlaysons nätbutik.

Det gamla lösenordet kopplat till ditt personsignum är inte längre i bruk. Vi på FSL har sett över datasäkerheten och en åtgärd är att uppdatera lösenorden till våra medlemssidor. Vi hoppas att så många som möjligt skapar ett nytt lösenord nu, det tar inte många minuter. 

Börja med att gå till våra elektroniska medlemssidor och klicka på länken för att uppdatera lösenordet.

medlemssidorna 2

Fyll i din e-postadress. En länk för att uppdatera lösenordet skickas till e-postadressen* du angett, kom ihåg att kolla skräpposten.

När lösenordet är uppdaterat kan du logga in i vanlig ordning. Under fliken ”Övrigt” har vi lagt in en ny rabattkod till Finlaysons nätbutik som OAJ har förhandlat fram till alla medlemmar. Rabatten är i kraft 15.11–24.12.2020 (gäller inte ansiktsmasker).

melemssidorna

*Vad gör jag om min e-postadress i FSL:s register är föråldrad?


Enligt vår statistik är runt 500 av våra medlemmars e-postadresser felaktiga eller föråldrade. Det här betyder att ni inte nås av viktig information från oss på FSL. En felaktig e-postadress i vårt medlemsregister innebär också att det kan uppstå problem när ni försöker uppdatera lösenordet till medlemssidan. Länken till sidan för att uppdatera lösenorden kan enbart sändas till den adress som är kopplad till ert medlemskap.

I dessa fall måste vi korrigera er e-postadress manuellt. När det är gjort kan ni beställa länken till den korrekta e-postadressen. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig så fort som möjligt.

Vi hoppas att så många som möjligt tar sig tiden att uppdatera lösenordet till ett säkrare. När ni sedan loggar in ber vi er se över att den info ni har angett kring till exempel kontaktuppgifter, arbetsgivare, arbetsplats, är korrekta.