Hörnan på Educa 2021 blir digital

Educamässan 2021 flyttas till 2022, det här på grund av coronaläget. Det svenskspråkiga kvarteret Hörnan kommer trots allt att erbjuda virtuellt program under fredagen den 29 januari 2021. För oss är det viktigt att kunna erbjuda er besökare en möjlighet till nätverkande och diskussion, trots att vi inte kan träffas fysiskt. 

Intresset bland utställarna har varit rekordstort i år och redan under sommaren bokades alla kvadratmetrar i det svenskspråkiga kvarteret Hörnan på Educamässan 2021. Nu när vi tyvärr inte kan genomföra mässan som planerat får vi tänka om men vågar lova att det svenskspråkiga programmet kommer att hålla hög kvalité, precis som vanligt. Temat för Hörnan 2021 är jämlik utbildning.

För tillfället utformar styrgruppen bestående av FSL, Svenska kulturfonden, Centret för livslångt lärande vid Åbo Akademi, Utbildningsstyrelsen och Svenska folkskolans vänner den digitala versionen av Hörnan under Educa 2021. Vi publicerar mer information så fort vi kan. 

Monter bokad i Hörnan på Educa 2021?

FSL kontaktar alla organisationer som har bokat en monter under Educamässan 2021 med mer information om hur planeringen går vidare och svarar på frågor kring monterhyror och liknande. Vi tackar för er förståelse för att mässarrangemangen blir lite annorlunda den här gången och ert tålamod under den här osäkra hösten.

Här kan du läsa Messukeskus vanliga frågor och svar.