Sommarens medlemsförmån: en gratis valfri bok

Som tack för ert intensiva arbete den här våren ger OAJ en sommargåva till sina ordinarie medlemmar, alltså även FSL:are. I samarbete med förlagen Förlaget, Siltala och Teos får du en gratis valfri bok och betalar endast för portot på 3,90 euro. Du väljer själv en passlig bok i det utvalda förlagets nätbutik. Förmånen gäller en bok/medlem.

 

Vi önskar att boken ger dig glädje och samtidigt vill vi understöda både läsning och inhemska författare.

Förlagets förmån börjar onsdagen den 10 juni. Rabattkoden som du ska fylla i i nätbutiken får du av vår avdelningssekreterarea Anita Stark, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn: 020 749 54 64. Du som har inloggningsrättigheter till vår Intra (medlemmar med ett förtroendeuppdrag) hittar koden där. Notera att koden inte ska delas vidare på till exempel Facebook.

→ Kom ihåg att rabattkoden till Förlaget är personlig och gäller för endast en bok/medlem. Om man använder rabattkoden för fler än en bok kommer det ett krav på betalning för de övriga böckerna.  

Siltala- och Teos-förmånen är i kraft nu och rabattkoden till dessa förlag får du genom att först fylla i blanketten här. Uppge e-postadress, namn och ditt medlemsnummer. Du hittar medlemsnumret på ditt medlemskort. Kan du inte hitta ditt medlemskort ber vi dig kontakta vår avdelningssekreterare Anita Stark, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn: 020 749 54 64, så hjälper hon dig. Efter att du har skickat blanketten, får du en rabattkod till din e-post som behövs när du ska beställa din bok.    

 

Erbjudandet är i kraft till 31.8.2020

Vi är nyfikna på vilken bok du väljer. Berätta det i sociala medier och tagga #lärareläser #opelukee.

Bekanta dig nedan med förlagens bokutbud:

Förlaget

Siltala

Teos