Här är vår nya slogan

En ny kongressperiod står inför dörren och den kommer att präglas av orden "Vi visar vägen". Vi är ett förbund som tillsammans med våra medlemmar vill visa vägen för skolutveckling och pedagogiskt kunnande. FSL som fackförbund vill också visa vägen för bra arbetsförhållanden och ett tryggt, rättvist och givande arbetsliv.

 

Vi är stolta över våra medlemmar och hur de visar vägen för våra barn och unga, vår framtid!

  

 

Vinjetten kommer du att se i bland annat våra kampanjer, tryckmaterial och prylar. Officiellt tar vi vår nya slogan i bruk i samband med kongressen i juni och så hänger den med hela perioden 2018-2022. Här kan du läsa mer om kongressen och i faktarutan finns kortfattad information.


Om du och din lärarförening vill ha en tryckduglig version av vår nya slogan är det bara att kontakta FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om kongressen 2018

 

Tid: 6-7 juni 2018

Plats: Hilton Helsinki (Fiskartorpet)

Vem? Ombud utsedda av medlemsföreningarna. Förbundsfullmäktige och styrelsen kallas till kongressen.

Vad? Förbundskongressen drar vi upp riktlinjer för förbundet de kommande fyra åren. Kongressen väljer förbundsordförande och förbundsfullmäktige.

Denna gång tar kongressen ställning till bland annat ett förslag om nya stadgar. Godkänns dessa kommer kongressen att slopas och fullmäktige i fortsättningen bli förbundets högsta beslutande organ.  

Intra: Kongressmaterial har laddats upp i vår Intra. Kongressdeltagarna har fått användarrättigheter. Om du har frågor kring mötesdokumenten etc. är det bara att kontakta oss!

Hashtag: #fslkongress #vivisarvägen

 

Vi ses!