Fullmäktige kallas till höstmöte

Den 8-9 november kallas FSL:s fullmäktige till ordinarie höstmöte. Mötet hålls i Tammerfors, inkvartering på Scandic Rosendahl.

 

Fullmäktige behandlar stadgeenliga ärenden, inga motioner har inkommit. Mötet omfattar också en seminariedel där bland annat organisationsförändringen diskuteras. Mötet börjar kl. 10.30 på onsdagen och avslutas senast kl. 13.30 på torsdagen.

 

Möteshandlingar på intran

Vi publicerar möteshandlingarna på intran vecka 43.

 

Notera att en del har haft problem med att logga in till vår uppdaterade intra. Om ditt lösenord är ”ogiltigt”, begär ett nytt via länken på inloggningssidan och följ anvisningarna. Du behöver inte hitta på ett nytt lösenord utan du kan fylla i det du har haft tidigare. Vi beklagar det här.

 

Förhinder att delta i mötet?

Vi har bokat dubbelrum på hotellet för alla ledamöter. Om du inte kan delta i mötet ber vi dig meddela din suppleant och FSL:s avdelningssekreterare Anita Stark, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 20 oktober 2017. Meddela också om du inte tänker övernatta på hotellet och/eller delta i middagen.