Vi har publicerat vår nya webbsida

Vår webbsida har förnyats och vi har både ett nytt utseende och nya menyfunktioner. Vi hoppas ni ska gilla vår nya look!

 

Förutom att designen på vår webbsida är ny har vi också struktererat om vårt innehåll så att det ska vara så lätt som möjligt för er att hitta det ni söker. Fsl.fi är numera också en interaktiv sida, vilket innebär att innehållet formar sig enligt den skärm du surfar på. 

 

I menyraden i övre kant kan du navigera dig till den information du söker. På första sidan hittar du direktlänkar till aktuella artiklar, håll dig uppdaterad genom att läsa dem!

 

Scrollar du lite lägre ner på första sidan kommer du bland annat till tidningen Lärarens nyhetsflöde, en lista på alla våra lärarföreningar och en länk till medlemsregistret där du kan uppdatera din hemadress eller liknande.

 

Kontakt till lärarföreningarna

I och med förnyandet av vår webbsida har vi  bytt ut lärarföreningarnas gamla webbsidor mot ett enklare kontaktkort med den viktigaste informationen. FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström administrerar det här innehållet så är du aktiv i en förening får du gärna vara i kontakt med henne och diskutera vad som kunde ingå i ert kontaktkort.  

 

Hjälp oss med den nya webbsidan

Vi fortsätter förstås utveckla den nya webbsidan och är tacksamma för respons. Är det något du saknar i innehållet? Finns det någon funktion vi kunde utveckla? Vad tycker du är bäst med den nya sidan? 

 

Hör av dig till Mirjam Heir-Lindström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., med feedback och dina adressuppgifter så skickar vi ett tack per post till dig. 

 

Appen Lärarrummet är också uppdaterad

Du visste väl att FSL har en egen mobilapplikation som är helt gratis och inte kräver registrering eller inloggning?!

 

I Lärarrummet-appen kan du till exempel räkna ut ditt övertimsarvode och följa upp samplaneringstiden. Vi har uppdaterat appen hösten 2017 så nu kan du följa med samplaneringstiden på årsbasis.