FSL söker en förbundsekonom

FSL anställer en förbundsekonom på 80 % till vårt kansli i Helsingfors. Vi erbjuder flexibilitet och goda personalförmåner. Som förbundsekonom jobbar du med varierande ekonomifrågor i ett litet och engagerat team. 

 

FSL är ett fackförbund för alla svenskspråkiga lärare, rektorer och lektorer. Vi har över 5 000 medlemmar, vilket innebär att drygt 95 procent av hela den svenskspråkiga undervisningspersonalen hör till vårt förbund. Vår allra viktigaste uppgift är att bevaka våra medlemmars intressen i anställningsfrågor.

LTF bas 1080x1080

Vår kollega går i pension och nu söker vi en person till vårt kansli i Helsingfors. Vi erbjuder stor flexibilitet i arbetet.

På förbundskansliet i Böle i Helsingfors jobbar sammanlagt åtta personer. Vi kan erbjuda en fin arbetsgemenskap, attraktiva personalförmåner och en fräsch arbetsmiljö. 

Som förbundsekonom får du jobba övergripande och med varierande ekonomifrågor, till exempel bokföring, budgetering och analys. 

Vi söker dig som:

  • Har ett brett kunnande i ekonomiska frågor

  • Kan jobba självständigt och med god struktur

  • Är effektiv, noggrann och social

Du jobbar på svenska men bör också behärska finska. Vi ser en akademisk examen som en merit.

Anställningen inleds lämpligen 4.12.2023.

Ansök senast 22.9.2023. Ansökan riktas till förbundets styrelse. Skicka din ansökan, CV och löneanspråk till förbundsordförande Inger Damlin, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Hon svarar även på dina frågor: 040 089 7300.