Nyheter i appen Lärarrummet för bland annat timlärare, studiehandledare och speciallärare

En ny version av FSL:s mobilapp Lärarrummet finns ute. Nu kan vi erbjuda ännu fler lärarkategorier möjligheten följa upp sin arbetstid. Den nya versionen av Lärarrummet innehåller också en räknare för det årsbundna tillägget/erfarenhetstillägget för lärare och rektorer i privata läroanstalter.

 

Vi inleder läsåret 2023-2024 med en ny version av vår mobilapplikation Lärarrummet. Appen är helt gratis att ladda ner och finns för iOS och Android.

Appen Lärarrummets nyheter 2023

I appen kan du bland annat följa upp* din samplaneringstid, beräkna övertimsarvodet och kolla din usk. I den nya versionen av appen kan du nu även:

  • beräkna årsbundet tillägg/erfarenhetstillägg inom den privata sektorn (rektorer, lärare inom grundskola/gymnasium och lärare i Steinerskola).
  • följa upp arbetstiden om du jobbar som studiehandledare eller speciallärare och har årsarbetstid.
  • som timlärare beräkna en vägd usk och få mer information om vad som gäller för timlärare i huvudsyssla/bisyssla. 

Appen Lärarrummets flik för timlärare

I appen finns också ditt digitala medlemskort som du kan behöva visa upp när du vill utnyttja en medlemsförmån i samband med ett uppköp, simhallsbesök eller liknande. Medlemskortet fungerar även som ditt försäkringskort. Här kan du läsa mer om din personförsäkring i Turva.

Utöver alla olika verktyg i appen samlar vi också förbundets och tidningen Lärarens nyheter i ett överskådligt flöde.

Uppdatera appen, om din telefon inte sköter det automatiskt. Ladda ner den från antingen Google Play eller från App Store.


*Du behöver inte skapa ett användarkonto för att använda funktionerna i appen. Vill du däremot komma åt de timmar du registrerat i kalendern för arbetstidsuppföljning på en annan enhet, behöver du registrera ett konto i appen. Det här gäller till exempel dig som vill utnyttja räknarna som finns på vår webbsida också. 

 

Frågor och respons

Vi förbättrar kontinuerligt innehållet och funktionerna i appen och är tacksamma för din respons. Hör av dig till FSL:s kommunikatör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..