Ladda ner den nya appversionen – vinn trådlösa Bluetooth-hörlurar från House of Marley!

FSL:s medlemskort blir helt digitalt och finns från och med nu i appen Lärarrummet. Alla som laddar ner eller uppdaterar sin app fram till 31 januari 2023 kan delta i utlottningen av tre par hörlurar!

Vår egen app Lärarrummet är gratis att ladda ner och använda. Alla medlemmar som laddar ner appen, eller uppdaterar appen till den nyaste versionen, kan delta i utlottningen av tre par trådlösa bluetooth-hörlurar av märket House of Marley. 

För att delta i utlottningen av bluetooth-hörlurarna laddar du ner appen eller uppdaterar din gamla version och letar fram inforutan om utlottningen som ligger på första sidan. Där fyller du i din e-postadress och deltar på så sätt i utlottningen. Utlottningen pågår fram till den 31 januari 2023. Vi kontaktar vinnarna via e-post.

Hörlurarna av märket The House of Marley är av modellen Positive Vibration 2 Wireless, färg svart. Hörlurarna är kompatibla med både IOS och Android, har en inbyggd mikrofon för samtal och uppladdningsbart batteri som håller upp till 12 h. Hörlurarna är tillverkade i FSC-certifierat trä, återvinningsbart aluminium och levereras i en 100% återvinningsbar förpackning.

20221229 110256

Facebook, Instagram eller House of Marley deltar inte på något vis i utlottningen.