Ny inloggning till Member+ där du hittar en uppsjö av medlemsförmåner

Som FSL-medlem hör du till Akava, den fackliga centralorganisationen för akademiker i Finland. Akava erbjuder sina medlemmar en uppsjö förmåner och rabatter via sin tjänst Member+. Inloggningen till webbplatsen har förnyats för FSL:are och i den här artikeln beskriver vi hur du gör för att logga in och ta del av förmånerna.

Du som inte tidigare har ett användarkonto på Member+ ska helt enkelt börja med att registrera dig. Du behöver ditt medlemsnummer för att kunna slutföra registreringen. Medlemsnumret hittar du på ditt medlemskort, antingen det fysiska du har i fickan eller det elektroniska som finns på vår medlemsintra.

När du registrerar dig ska du välja "Finlands svenska lärarförbund FSL" i rullmenyn för "liitto".

MemberVaakabanner500px 1

Tyvärr finns webbplatsens information tillgänglig endast på finska. Vi beklagar det här men hjälper dig gärna med svenskspråkig information, kontakta vår avdelningssekreterare Anita Stark, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tfn 020 749 54 64, om det är något du undrar över.

Notera att en del av förmånerna är specifikt förhandlade för OAJ-medlemmar och finns "bakom" ytterligare en inloggning som FSL-medlemmar inte kommer åt.

 

För dig som har ett konto sedan tidigare

Om du redan har ett registrerat användarkonto på Member+ kan du fortsättningsvis logga in med de uppgifterna. Klicka på FSL-logon på inloggninssidan och logga in den vägen. 

 

Aktuella förmåner för dig

Här kommer ett axplock av de rabatter du kan utnyttja via Member+ just nu:

  • 5 % rabatt på presentkort till Ticketmaster
  • 45 dagar gratis prova på-period på Nextory och den följande månaden till halva priset
  • 10 % rabatt på städtjänster från företaget Sivina
  • En gratis månad på musiktjänsten Rockwell med över 500 digitala kurser för dig som vill lära dig att spela ett instrument eller sjunga

Ta också en titt på vår webbsida där vi listar alla förmåner som dit FSL-medlemskap berättigar till.