Ett hurudant FSL vill du ha?

Med jämna mellanrum genomför vi på FSL en medlemsundersökning för att ta reda på hur våra medlemmar ser på sitt fackförbund, vilka frågor man brinner för och hur man tycker att verksamheten ska utvecklas. Nu är det dags igen och vi hoppas att du bästa FSL:are, vill bidra till vårt bygge av ett ännu bättre förbund. Alla som svarar på enkäten är med om en röd Kånken-ryggsäck i rött!

FSL:s primära uppgift är intressebevakning, rådgivning och kommunikation för våra medlemmar.Vi arbetar för att trygga dina rättigheter i alla arbetssituationer och ger fackligt och professionellt stöd.

Vi vill kontinuerligt göra FSL till ett bättre fackförbund och därför hoppas vi att du som medlem ger oss dina synpunkter på vad vi borde fokusera på, vad som känns viktigt för dig.

Varje medlem har fått en personlig länk till webbenkäten per e-post. Enkäten tar ungefär 10 minuter att fylla i och du är naturligtvis anonym. Du kan spara dina svar i mitten och färdigställa enkäten i ett senare skede. Medlemsenkäten är öppen 27.9.2021-24.10.2021. Om du inte har fått något mejl eller upplever problem med webbenkäten, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Varje studerandemedlem har också fått en personlig länk i e-posten till vår undersökning som är riktad specifikt till er. Medlemsenkäten för studerande är öppen 19.10.2021-8.11.2021. Om du inte har fått något mejl eller upplever problem med webbenkäten, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Det här är vår fjärde omfattande medlemsundersökning som vi gör. För att få en så bra bild som möjligt skickar vi ut förfrågan till samtliga yrkesverksamma medlemmar inom förbundet.

Undersökningen görs i samarbete med Institutionen för samhällsforskning vid Åbo Akademi. Resultaten kommer att offentliggöras under våren 2022 och ligga som grund för förbundets strategi år 2022-2026.


Svar på enkäten och delta i en utlottning av en röd Kånken Laptop 17

kånken utlottning medlemsenkät

Bland alla medlemmar som svarar på enkäten lottar vi ut en snygg och rymlig Kånken-ryggsäck i färgen ”ox red”. Ryggsäcken pryds även av en broderad FSL-logo i vitt. Vinnaren kontaktas per e-post efter att medlemsenkäten avslutats. En av ryggsäckarna lottas ut bland alla studerande som svarar på enkäten.