FSL har öppnat en ny webbsida för medlemmarna

Nu kan du som FSL-medlem enkelt uppdatera dina medlemsuppgifter, anmäla dig till våra kurser och påverka förbundets verksamhet via vår nya medlemsintra. Du loggar in med antingen bankkoder eller mobilcertifikat.

Medlemmarnas intra är en webbplats enbart för FSL:are (även studerande och pensionärer) och ersätter de gamla elektroniska medlemssidorna. Du kan logga in med bankkoder eller mobilcertfikat. Du kan välja att alltid logga in på det sättet, eller så skapar du ett personligt användarnamn med tillhörande säkert lösenord för fortsättningen.

Du kommer till medlemsintran via direktlänken i huvudmenyn på www.fsl.fi

 ⇒ Logga in här!

 medlemsintran

Medlemsuppgifter, rabattkoder, kursanmälan och motioner


På medlemsintran kommer du enkelt åt dina medlemsuppgifter och kan uppdatera dem när det behövs. Vi har utvecklat formuläret för att göra uppdateringen smidigare.

På den nya webbsidan lägger vi ut aktuella rabattkoder och andra medlemsförmåner som inte lämpar sig på vår öppna webbsida.

Du hittar även en blankett för kursanmälan och all information du behöver om resor och lönebortfall för våra kurser.

På medlemsintran är det inom kort också möjligt att elektroniskt sända in motioner och initiativ direkt till FSL:s styrelse och/eller fullmäktige.

 

Medlemsintran ett välkommet komplement till förbundets kommunikation


Tanken med den nya medlemsintran är att förbättra servicen för den enskilda medlemmen.

Även om förbundet fortsätter sin huvudsakliga kommunikation via den öppna webbsidan, tidningen Läraren och de sociala mediekanaler, är en medlemsintra bakom inloggning ett efterlängtat komplement.

- Vi hoppas att medlemsintran ska förbättra vår medlemsservice ytterligare och göra det smidigare för var och en att till exempel hålla sina medlemsuppgifter uppdaterade. Vi kommer även att ha glädje av medlemsintran för lägesuppdateringar och facklig information i samband med kommande avtalsförhandlingar, säger FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström.

Hon uppmanar alla att bekanta sig med medlemsintran, inte minst föreningsaktiva och skolombud som i sin tur kan guida medlemmarna till rätt webbsida i fortsättningen.

 

Den gamla intran är nu förtroendevaldas intra

Medlemmar med ett förtroendeuppdrag inom FSL, till exempel fullmäktigledamöter eller föreningsordföranden, kommer åt den gamla intran och alla mappar genom att först logga in till medlemsintran och sedan klicka sig vidare till de förtroendevaldas intra. 

Första gången man loggar in den här vägen ombeds man begära rättigheter till de olika mapparna. Du får ett mejl när dina rättigheter har godkänts.

FSL kontaktar alla förtroendevalda med mer detaljerad info om förändringen. 

Eventuella frågor kan sändas till förbundets kommunikatör: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.