Mobilappen Lärarrummet har fått en helt ny look

FSL:s app har under sommaren fått ett nytt grafiskt utseende och flera nya funktioner. Nyhetsflödet är snyggare och enklare att följa med nu också. Ladda ner appen eller uppdatera din tidigare version och passa på att delta i vår utlottning av bluetooth-hörlurar av märket Jabra Elite Active 75t.

Mobilappen Lärarrummet är FSL egna app, helt gratis att ladda ner. Appen Lärarrummet fungerar för Android- och iOS-telefoner och kräver ingen inloggning*, om du inte vill.

Ladda ner den från antingen Google Play eller från App Store.

Jabra Elite Active 75t Sienna Water RGB 1920px 72dpi

För att delta i utlottningen av bluetooth-hörlurarna (i färgen Sienna Water) laddar du ner appen eller uppdaterar din gamla version och letar fram inforutan om utlottningen som ligger på första sidan. Där fyller du i din e-postadress och deltar på så sätt i utlottningen.

Utlottningen pågår fram till den 22 augusti 2021. Vi kontaktar vinnaren via e-post.


Smidigare och smartare kalendrar

Nya appen sampla


I appen Lärarrummet kan du föra bok över din samplaneringstid, vår nya visuella termometer säger till när timmarna rusar i väg och det är dags att bromsa takten en aning. Börja från dag ett det här läsåret och få stenkoll på din samplaneringstid!

För dig som rektor har vi en kalender där du enkelt kan föra bok över din arbetstid. Vi har förenklat användningen, nu behöver du till exempel inte definiera vilka arbetsuppgifter tiden gått åt till om du inte vill. 

Även studiehandledare har en egen motsvarande funktion för arbetstidsuppföljning i vår app.

*Kom ihåg att skapa ett användarkonto om du vill komma åt dina uppgifter på en annan enhet, till exempel datorn på jobbet: https://www.fsl.fi/mitt-yrke/arbetstidsuppfoeljning

 

Fler nyheter i appen

Nya appen studd


Vår frågelåda finns nu också direkt i appen. Är det något du undrar om din lön eller din anställning är det bara att sända in frågan direkt till våra ombudsmän.

För dig som studerar till lärare finns en helt egen flik med nyttig information om bland annat biämnesval och lärarlönens alla olika bitar.

Gör det till en vana att svara på månadens fråga och se vad andra har svarat också. Passa på att läsa om månadens förmånstips också så går du inte miste om fina rabatter ditt FSL-medlemskap ger rättighet till!

 

Frågor och respons


Vi förbättrar kontinuerligt innehållet och funktionerna i appen och är tacksamma för din respons. Hör av dig till FSL:s kommunikatör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..