Vi sänder live: Inspirationsföreläsning på Världslärardagen 5.10

På Världslärardagen 5.10 vill vi ge dig en present! Klockan 15-15.30 håller coachen Amanda Backholm en interaktiv föreläsning och workshop om att leva och jobba hållbart. Titta via Zoom eller direkt på vår Facebooksida.


Under en halvtimme djupdyker vi i vad neurovetenskapen för produktivitet och återhämtning kan lära oss och om vad det innebär att leda sig själv. Workshopen genomsyras av konkreta övningar som du kan ta med dig för att skapa en vardag som känns meningsfull där både produktivitet och återhämtning får plats.

Föreläsningen och workshoppen är helt kostnadsfri, det är bara att sätta sig tillbaka, lyssna och bli inspirerad!Amanda Backholm är coach och yogalärare.

Vi sänder föreläsningen live, du kan titta på den antingen på Zoom (se länken nedan) eller på Facebook. Om du inte har passligt att titta på den live går det förstås att titta på den i efterhand, vi laddar upp den på vår Må bra-sida.

Här kan du se på föreläsningen 5.10 med start kl. 15.00: 
 


Amanda Backholm
är sociolog, coach, yogalärare och entreprenör. Hon har coachat mer än 700 proffs runt om i världen i självledarskap, produktivitet och balans. Amanda vill att alla dagar skall kännas meningsfulla och hjälper sina kunder att göra detsamma.