Vi behöver dig!

I april 2021 väljer vi in nya beslutsfattare i kommunalpolitiken och vi hoppas att just du bästa FSL:aretar en plats där. Vi behöver dig som kan och känner skolvärlden, som brinner för våra barn och ungas utbildning och välmående och som förstår hur viktigt det är med en högutbildad, motiverad och respekterad personal.

I samband medkommunalvalet 2021 kommer vi garanterat att stöta och blöta viktiga utbildningsfrågor. I och med att social- och hälsovården flyttar till landskapen stavas kommunernas viktigaste uppdrag i fortsättningen utbildning. Utmaningarna är uppenbara; ekonomin är ansträngd, den demografiska utvecklingen omtumlande och de ungas hälsa och välmående en växande oro.

Vi behöver dig! Du kan lyfta fram de relevanta frågorna på din ort och med din erfarenhet, sakkunskap och dina värderingar känner vi oss trygga. 

Politiker har alltid ett val och vi känner oss trygga med att du bästaFSL:are, kan fatta de rätta besluten. Vi behöver dig! Du kan lyfta fram de relevanta frågorna på din ort och med din erfarenhet, sakkunskap och dinavärderingar känner vi oss trygga. 

 fridalonnroos fsl elever 26

Kandiderar du?

Vi vill gärna veta om du som FSL:are kandiderar i kommunalvalet 2021.Hör av dig till oss (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) så sänder vi dig ett valpaket med information om de viktigaste utbildningsfrågorna och argumenten, en hälsning från vår förbundsordförande och något litet som kan sporra dig i din kampanj!

Kom också ihåg att vår medlemstidning Läraren erbjuder dig som FSL:are en förmånlig annonsplats där du kan nå ut till alla våra 5000 medlemmar och potentiella väljare i din kommun. Mer information får du av chefredaktör Mattias Fagerholm (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). 

Vi är måna om goda relationer till alla våra kommunala beslutsfattare. Vi kan fungera som bollplank och stöd för er i ert viktiga uppdrag och vi hoppas att ni tar kontakt med oss! 

 

Vi vässar argumentet

Som bäst finslipar vi våra budskap för kommunalvalet 2021 och förbereder en lanseringinom kort. Vi planerar för bland annat en digital träff för aktiva i våra lokala lärarföreningar där vi presenterar innehållet i valpaketet och ger tips inför valrörelsen på den egna orten. Önskar ni som föreningsaktiva något särskilt är det bara att höra av er.

I väntan på FSL:s kommunalvalspaket kan du gärna bekanta dig med OAJ:s kommunalvalsmål“Världens bästa undervisning – om de kommunala beslutsfattarna så vill”.