• Medlem bild 2
  • Medlem bild 3
  • Medlem bild 1

Medlem i FSL

Att höra till samma förbund som över 5 000 andra lärare är en trygghet och en styrka. Det blir lättare att påverka på din arbetsplats och att hävda dina rättigheter som lärare och löntagare. Du får också alltid stöd och handledning i frågor som gäller din anställning, din lön och dina rättigheter.

Jobbar du som lärare, lektor eller rektor? I så fall är FSL ditt fackförbund. Du kan ansluta dig till en av våra 31 lokala lärarföreningar, som sedan i sin tur är en medlemsförening inom FSL.

Läs mer...

Överväger du att ansluta dig? Här kan du läsa varför det lönar sig att höra till lärarfacket.

Läs mer...

Vill du bli medlem? Vänd dig till lärarföreningens skolombud eller direkt till medlemssekreteraren. Det lönar sig att bli medlem i den lokala lärarföreningen genast när din anställning inleds.

Läs mer...

1,1 procent av din bruttolön kostar det att vara med i FSL. Men vem håller ordning på betalningarna? Och vad används pengarna till? Läs vidare och få svar.

Läs mer...

Har du flyttat, fått barn eller bytt jobb? Som medlem i FSL är det viktigt att du kommer ihåg att meddela FSL-kansliet alla förändringar i ditt anställningsförhållande och i dina kontaktuppgifter.

Läs mer...

Rådgivning och rabatter, broschyrer och bränsle, försäkringar och övernattningar. Lärarfacket samarbetar med många olika företag för att erbjuda våra medlemmar bra rabatter och förmåner. Via medlemskapet i OAJ/AKAVA får du ytterligare förmåner. Kom alltid ihåg att uppvisa ditt medlemskort.

Läs mer...

Gå till din lärarförening