Vår webbplats ska förnyas under sommaren 2017. Vi beklagar om innehållet för tillfället är föråldrat!

Om du upptäcker saker som bör uppdateras, är felaktiga eller på annat sätt borde korrigeras hör gärna av dig till FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

På FSL:s webbplats hittar du det mesta skriftliga material som FSL erbjuder. Allt offentligt material kommer du till via huvudmenyn i den vänstra spalten. I webbplatsens högra meny och på första sidan hittar du snabblänkar till aktuella notiser och dokument.

 

FSL-Intra

Sådant material som är avsett endast för FSL:s beslutsfattare eller aktiva medlemmar (närmaste förtroendemän och föreningsaktiva) har vi samlat i FSL-Intra. Hit kommer du via länken uppe i höra hörnet på första sidan. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har ett Intra-problem.

 

Upphovsrätt

Alla texter, bilder, publikationer och liknande är skyddade av upphovsrätt. Texten på FSL:s webbplats är fri att använda och sprida vidare, förutsatt att du anger källa.

 

Ansvarig utgivare

Ansvairg utgivare för webbplatsen är FSL:s förbundsordförande. Om du har frågor om innehållet kan du kontakta FSL:s kommunikatör mirjam.heir-lindstromDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.