Har du märkt att vi har piffat upp vår webbplats? Strukturen är densamma, men utseendet är nytt. Läraransiktena är också nya.

 

På FSL:s webbplats hittar du det mesta skriftliga material som FSL erbjuder. Allt offentligt material kommer du till via huvudmenyn i den vänstra spalten. I webbplatsens högra meny och på första sidan hittar du snabblänkar till aktuella notiser och dokument.

 

Bloggar

På webbplatsen har vi också några lärarbloggar och några FSL-bloggar. För innehållet i lärarbloggarna svarar akribenterna själva. Vill du bli en lärarblgogare? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Läraransikten

Ta dig gärna en titt på våra lärarbilder. Fotografierna är tagna i Seminarieskolan i Ekenäs och i Gerby skola, Sundom skola och Övningsskolan i Vasa. Kjell Svenskberg på Fotofabriken fotade i Ekenäs och Anna Snickars fotade i Vasa. Våra modeller är alltid "riktigt skolfolk" :) Stort tack till alla lärare och rektorer som ställt upp på fotografering!

 

FSL-Intra

Sådant material som är avsett endast för FSL:s beslutsfattare eller aktiva medlemmar (närmaste förtroendemän och föreningsaktiva) har vi samlat i FSL-Intra. Hit kommer du via länken uppe i höra hörnet på första sidan. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har ett Intra-problem.

 

Upphovsrätt

Alla texter, bilder, publikationer och liknande är skyddade av upphovsrätt. Texten på FSL:s webbplats är fri att använda och sprida vidare, förutsatt att du anger källa.

 

Ansvarig utgivare

Ansvairg utgivare för webbplatsen är FSL:s förbundsordförande. Om du har frågor om innehållet kan du kontakta FSL:s informatör Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..