Nu kan du som är ekonom och lärare vara medlem i både FSL och Ekonomförbundet SEFE.

 

FSL och OAJ har slutit ett avtal med Ekonomförbundet SEFE om dubbelt medlemskap. Avtalet ger lärare med ekonomexamen (avlagd vid universitet) möjlighet att samtidigt höra till både FSL och SEFE.

Som medlem i båda förbunden är det i första hand FSL och OAJ som sköter din intressebevakning. Du hör också till Lärarnas arbetslöshetskassa. Samtidigt har du dock också rätt att ta del av program och betjäning som SEFE ordnar.

Med dubbelt medlemskap har du rätt till alla medlemsförmåner som FSL och OAJ erbjuder. SEFE bjuder dig dessutom tidningsprenumerationer och andra medlemsförmåner. Kontrollera mera info om dina förmåner via www.sefe.fi.

Som medlem i både FSL och SEFE betalar du den normala medlemsavgiften till FSL, medan medlemsavgiften till SEFE är en fast summa som årligen slås fast + ekonomföreningens medlemsavgift. SEFEs medlemsavgift betalar du direkt till SEFE.

 

Blev du intresserad? Kontakta FSL:s avdelningssekreterare Anita Stark, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 020 749 54 64, så får du veta mera.

Gå till din lärarförening